algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

El Madrid explica la llei del silenci

En una nota diuen que la culpa és de les notícies falses i tendencioses

La crisi del Reial madrid sembla que continua endavant, i el silenci per resposta és la prova mès evident. La plantilla de jugadors del Reial Madrid féu pública ahir una nota de premsa respecte de la seva decisió, «adoptada per unanimitat», de no fer cap tipus de declaració als mitjans de comunicació. La nota, que finalment no va ser llegida pel capità del conjunt blanc Manolo Sanchís, tal com es preveia, ni per cap altre jugador de la plantilla, explicita textualment la següent decisió: «Suspendre les declaracions a tots els mitjans de comunicació, d'acord amb la falta de respecte i a les notícies falses i tendencioses que s'han estat publicant darrerament».

«Manifestar que els jugadors han compartit i cooperat sempre amb tota classe d'informació que es relaciona amb la seva professió de futbolista, però no ho volen fer en totes aquelles altres que en siguin alienes», continua la nota.

«En qualsevol cas aquesta posició es donarà per acabada en el moment que s'acabin les causes que l'han originada, reflectides en el primer paràgraf d'aquesta nota», diu en el seu punt tercer.

«Finalment, recollir que el club coneix i respecta aquesta decisió i manifestar a tots els socis del Reial Madrid, penyes i tot tipus de seguidors del nostre equip, que la finalitat que se cerca amb aquesta acció és la d'aconseguir la tranquil·litat necesaria per poder afrontar els importants compromissos des d'ara i durant tot el que queda de temporada», acaba l'escrit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.