cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El fitxage d'Héctor Pineda se solucionarà avui

Ahir vespre s'havia de tancar definitivament el fitxage d'Héctor Mauricio Pineda pel Mallorca, però finalment no serà fins avui quan se solucioni, tant per bé com per mal, la possible incorporació del jugador de l'Udinese a l'equip de Cúper. L'operació, que ja s'ha convertit en un serial, està pendent ara de la decisió que doni el club d'origen del futbolista a la darrera contraoferta realitzada ahir vespre pel club vermelló. Les postures estan molt a prop, però, tal com va informar ahir Diari de Balears, l'acord no s'ha fet efectiu encara per les diferències econòmiques existents a l'hora de fixar la quantita de l'opció de recompra pel jugador que gaudirà al final d'aquesta temporada el Reial Mallorca. S'ha de recordar que Pineda arribaria en qualitat de cedit per l'Udinese fins el 30 de juny.

El club italià havia acceptat despús-ahir rebaixar les seves pretensions econòmiques, després que en un prinicipi situàs l'opció de compra en 1.000 milions de pessetes.

El representant del jugador, Jorge Czyterpiller, i l'intermediari de l'operació, Alejandro Camaño, es desplaçaran avui cap a Espanya, després de que ahir intentassin, sense èxit, tancar les negociacions des l'Argentina amb els equips mallorquí i italià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.