• Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Tòfol Castanyer bat el propi rècord a la pujada de Sóller a Lluc

El solleric cobrí els 26 quilòmetres de recorregut en 1 hora 45 minuts i 51 segons

Un any més, un bon grapat d'atletes es presentaren a Sóller per iniciar una pujada que any rere any està tenint més acceptació. 38 atletes tenien per davant 26 quilòmetres de recorregut muntanyenc i en continuada ascensió, per arribar a Lluc.

A les 08.10 hores es donà els «sus» a tots els participants, que sortint de la plaça de la Constitució, pel carrer sa Lluna, enfilaren el barranc de Biniaraix, pla de Cúber, carretera de Lluc fins al monestir.

En aquesta edició es va modificar un poc el final del recorregut i per tal d'evitar una mica d'asfalt, el tram final de la cursa es va fer per una drecera que travessava una zona boscosa.

Ningú no es va voler perdre la cursa, ni tan sols el batle de Sóller, Joan Arbona, que completà el recorregut igual que un altre atleta qualsevol.

Finalment el guanyador fou el solleric Tòfol Castanyer, revalidant així el títol de l'any passat i a més a més rebaixant el seu propi rècord de la prova, que estava en dues hores 7 minuts i 50 segons, deixant la nova plusmarca en 1 hora 45 minuts i 51 segons, una marca molt bona tot i tenint en compte el retall del tram final, ja que era de només dos quilòmetres.

L'única dona participant arribà a la línia de meta tres hores 06 minuts i 40 segons després de sortir.
Un nou èxit d'una cursa molt especial que està organitzada pel Club Defensora Sollerense i el Club Círculo Sollerense.