algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Filipescu s'entrenà ahir i debutarà demà a la Copa

Xabier Clemente no podrà alinear Finidi, ja que ha d'acudir a la concentració de la selecció nigeriana

El romanès Iulan Filipescu entrenà ahir amb el seu equip, el Betis, després de passar el pertinent reconeixement mèdic. Es va poder veure poca cosa després del seu primer contacte amb la plantilla bètica, però el mateix Filipescu comentà que pot jugar per ambdues bandes, com a central i com a pivot.

En declaracions del romanès després del partit que jugaren Betis i Barcelona, Filipescu manifestà que estarà a disposició de l'entrenador fins i tot per al partit de dimecres contra el Reial Mallorca.

Ahir matí, Filipescu manifestà sobre la seva nova ciutat de residència que «la primera impressió que tenc és que m'agrada la gent, la ciutat i l'equip. És només el meu primer entrenament, però Clemente em sembla un home seriós. Conec del Betis Finidi i Oli, i sé que jugà la final de la Copa fa dos anys contra el Barcelona i esper ajudar que torni a jugar per un títol».

Les paraules del romanès no passaren desapercebudes i comentà que els mateixos seguidors esperarien l'equip al final del partit amb no molt bones intencions si hagués perdut per 0-3 amb el Galatasaray i que la gent de Sevilla «és molt diferent».

Pel que fa a les impressions de la resta de la plantilla, Oli descobrí que al romanès ja li diuen Felipe. «Estàvem tots pendents de amb quina cama rematava, si amb la dreta o amb l'esquerra, però no puc dir molt, només que és un jugador molt alt. Ja li deim Felipe».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.