algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
23°

La FEF no tramitarà la fitxa de Mista amb el Tenerife

La junta directiva de la Federació Espanyola de Futbol (FEF), reunida ahir amb caire extraordinari, ha decidit per majoria no tramitar la fitxa del jugador Miguel Àngel Ferrer, «Mista», pel Tenerife, però concedí la llibertat al futbolista en considerar vàlida la rescissió del seu contracte.

Denou membres de la Junta votaren a favor de no tramitar la fitxa, el president del Tenerife Javier Pérez es va abstenir, i Gerardo González Movilla, president de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), ho va fer en contra.

Així doncs, Mista deixà ahir de pertànyer oficialment a la disciplina del Reial Madrid, encara que la FEF no tramitirà la seva fitxa amb el Tenerife fins que el jugador o el club illenc avalin els 750 milions que figuren a la clàusula de rescissió, o la justicia ordinària fixi l'indemnizació que haurà de percebre el club blanc.

Segons aquesta resolució, Mista podria començar d'immediat amb el club illenc si ell o el club avalien la clàusula a l'espera que la justícia ordinària resolgui el contenciós. A Lorenzo Sanz, president del Madrid, no li agradà la resolució i abandonà malhumorat la junta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.