muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Joan Riutort segueix com a president de l'AC Sineu

L'assemblea de l'Agrupació Ciclista Sineu va decidir que Joan Riutort serà per dos anys més president del club.
En el sopar de germanor els assistents varen aclamar per la continuïtat del popular president, que ha treballat durant els darrers anys per aconseguir la inauguració de la pista, on ja s'han disputats campionats d'Espanya. I el club ha fomentat sobretot els equips base.

La nova junta de l'Agrupació Ciclista Sineu ofereix dos canvis importants. Pep Oliver és ara el vicepresident del club sineuer i Miquel Ramis el secretari.

Enguany el club comptarà, com les temporades abans, amb ciclistes en totes les categories base i també tindrà continuïtat l'esquadra dels elit i sub-23.

La directiva del club vol dedicar una especial atenció aquesta temporada que ve a les categories màster i cicloesportius, un equip competitiu per disputar les diferentes proves del calendari illenc, sobretot el Gran Premi Pla de Mallorca, la ronda per etapes amb més antiguitat de les Illes.

Gran part dels corredors del Renault-Calonge defensaran els colors del club des Pla de Mallorca.
També està previst dedicar una especial atenció al ciclisme en pista i la voltadora de Sineu és la millor oportunitat pels ciclistes illencs de contactar amb aquesta especialitat que tants de títols estatals i internacionals ha aportat a l'esport mallorquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.