cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Sol, platja... i molt d'esport

L'Ibatur ha invertit enguany més de 300 milions de pessetes en distints esdeveniments esportius

La Conselleria de Turisme, i més concretament l'Ibatur, s'ha convertit en el principal patrocinador d'esdeveniments esportius de les Balears. L'esforç promocional que fa l'Ibatur ha fet possible durant els darrers anys la disputa a les Balears d'esdeveniments esportius de primer nivell i màxima repercussió.

Evidentment, el criteri a l'hora de donar suport a un determinat esdeveniment no és esportiu, sinó exclusivament promocional. En aquest sentit, són molts i diversos els factors que poden fer atractiva una determinada prova als ulls de la Conselleria de Turisme.

La inversió en distintes proves de l'Ibatur durant l'any 98 superà els 300 milions de pessetes. Els tècnics valoren molt positivament la inversió en esdeveniments esportius, ja que el valor promocional, ja sigui a l'estranger o al mateix Estat espanyol, és clarament superior a les despeses.

Pere Pascual, president de l'Ibatur, explicà a Diari de Balears per què es promocionen esdeveniments esportius. «Bàsicament, hi ha dues raons. D'una banda, hi ha proves que reben el suport de l'Ibatur per la repercussió a la premsa. Parlam d'esdeveniments com el TurEspanya Open de Balears, el Mallorca Open, les dues etapes de la Volta Ciclista a Espanya, la Challenge Volta Ciclista a Mallorca... Per una altra banda, hi ha tot aquell tipus de proves que es fan, no per la promoció a la premsa que es pugui fer de les Illes Balears, sinó com a mètode d'animació d'una determinada zona turística», explica Pere Pascual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.