algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

FC Barcelona: Joan Castells critica Núñez

El candidat a la presidència es mostra preocupat per l'economia del club

Joan Castells, candidat a la presidència del FC Barcelona, manifestà ahir que «la reconciliació entre Josep Lluís Núñez i Cruyff és molt difícil», perquè, segons ell, s'han dit paraules molt fortes.

«I no tan sols en el darrer moment en què Cruyff era entrenador, sinó que la seva relació fou difícil durant les darreres temporades, afegí Castells, que digué mostrar-se sempre obert a la bona relació entre les persones. «Núñez ha enviat a Cruyff la carta en què proposa la reconciliació, però el que no pot fer el mateix dia en el qual fa aquest gest amistós és dir que el Barça va perdre un porter com Toni perquè Cruyff va voler col·locar el seu gendre», assenyalà.

El precandidat a la presidència del FC Barcelona manifestà que la situació econòmica del club és molt pitjor que en altres moments i que «s'ha produït una gran disminució de liquiditat».

«Les inversions financeres han baixat en 4.809 milions de pessetes en dos anys i han passat de 5.191 milions a 30 de juny de 1996 a només 362 a 30 de juny de 1998. S'han menjat les inversions financeres», indicà. «Per altra banda, afegí Castells, el club té un endeutament encobert. Les mateixes xifres oficials inclouen en realitat ingressos avançats. Per això és només una mitja veritat dir que es té tants doblers a caixa quan s'han obtingut uns cobraments tant de quotes de socis com de drets de televisió o de publicitat de Nike. Aquests doblers s'aniran gastant al llarg de l'any sense tenir nous ingressos o amb entrades molt menors», explicà.

Castells afirmà que a l'exercici que va des del primer de juliol de 1997 al 30 de juny de 1998 el club ha tingut uns resultats negatius de 2.545 milions. «És el primer any que això passa. Això s'ha compensat amb la venda de jugadors», va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.