algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
25°

Villar defensa les seleccions espanyoles

El president visità ahir el I campament organitzat per la federació estatal

Àngel María Villar, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, visità ahir al matí les instal·lacions del poliesportiu Prínceps d'Espanya. Villar, en companyia de Ventura Blach, director general d'Esports, i Antoni Borràs del Barrio, president de la Federació Balear i els 90 nins "cinc de cada Federació Autonòmica" que estan realitzant el I campament organitzat per la Federació Espanyola de Futbol.

Àngel María Villar oferí una multitudinària roda de premsa en què es va mostrar un defensor absolut de les seleccions espanyoles. «Som un defensor absolut de la selecció espanyola. Sempre han existit a la història del futbol espanyol les seleccions territorials. No és nou. Des de la perspectiva de la Reial Federació Espanyola de Futbol s'ha de dir que hi ha una selecció "l'espanyola" que és la que ostenta la representació en l'àmbit internacional. La resta poden funcionar en l'àmbit intern», explicà.

Així mateix, Villar assegurà que no creu que l'assumpte de les seleccions autonòmiques vagi a més. «No crec que vagi a més. En aquest sentit, la Llei de l'esport de l'any 90 és clara i diu que la representació internacional la té la Federació Espanyola», va assegurar.

Villar es va mostrar molt prudent sobre les possibilitats d'Espanya d'aconseguir ser la seu de l'Eurocopa del 2004. Això no obstant, el president de l'Espanyola no va plànyer elogis cap el nou estadi de Son Moix.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.