algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

L'esport mostrà la cara tendra

Més de 1.400 juguetes foren recaptades a benefici d'El Temple Llar de la Infància

Ahir dematí es realitzà el tradicional torneig de Futbol Sala organitzat per Axa Aurora i l'ONG De tot cor, amb la col·laboració, entre altres, del Grup Serra, a benefici d'El Temple i Caritas. Amb uns nou-cents espectadors a les graderies del Palau Municipal, s'aconseguirien recaptar més de 1.400 juguetes, i se superaren així les xifres aconseguides en la passada edició del torneig.

A les 10 hores s'iniciaren els diferents partits de categoria benjamí, amb la participació de l'Alaró FS, Rtu. Mallorca A i CE Parròquia Ramon Llull. Per la seva banda, els participants en l'edició d'enguany en categoria infantil varen ser els equips de S. Gaietà, CE Los Almendros i CE Parròquia Ramon Llull.

En els sis partits, tots els espectadors pogueren gaudir d'espectaculars jugades i esplèndids gols, amb un palau entregat al joc de tots els al·lots.

El moment estel·lar del torneig arribà amb l'inici del triangular de categoria sènior que aquesta vegada comptà amb la presència de Veterans del RCE Mallorca, Imaral Rtu "subcampió d'Espanya l'any 1984" i Selecció de Mallorca, amb els polítics Ventura Blach, Gaspar Oliver i Santiago Coll, a més d'altres esportistes; destacava la presència de Carles Moyà, el més aclamat per tots els presents, tots ells dirigits per Miquel Bestard i Catalina Cirer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.