algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
26°

Corosis s'imposa amb autoritat

Joan Pastor a les regnes de Caronte SB guanyà el premi Amateurs

Ja ho havia demostrat a les darreres curses en les quals havia pres part, i ahir al capvespre refermà el seu excel·lent moment de forma. Corosis va ser el gran triomfador de la reunió d'ahir dissabte a Son pardo, en imposar-se amb total claredat a la sisena cursa del dia, corresponent al campionat de Joqueis d'AJCET II, i amb A. Garau a les regnes.

Corosis entrà a meta amb una mitjana d'1.18.4, mentre que el segon classificat va ser Bob de Chassant, que entrà a més d'un segon de diferència (1.19.6).

El tercer classificat d'aquesta sisena cursa va ser Boree du Pouget (1.20.5) i en quart lloc entrà Carloman (1.21.1).
Llevat d'aquesta cursa, hi havia un altre punt d'atenció en la jornada d'ahir a Son Pardo. La tercera correguda del dia era el premi Amateurs. Setze cavalls omplien de ple la sortida, i fins i tot tres preinscrits es varen haver de quedar fora davant la massiva resposta dels amateurs per aquest premi, ja que les normes de l'hipòdrom palmesà no permeten més de setze cavalls per cursa.

Finalment va ser Joan Pastor, a les regnes de Caronte SB qui s'imposà amb un temps final d'1.26.6, seguit per Amilcar Bird, a qui menava M. Portell amb un temps d'1.27.0. Terce va entrar a meta F. Sánchez S. menant Aron, mentre que en quarta posició se situà Agustina, que va ser menada per J. Sebastià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.