algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Les SAE podran cotitzar en borsa

La llei entra en vigor l'u de gener, però no seran al parquet abans de tres anys

Les Societats Anònimes Esportives (SAE) podran cotitzar en borsa d'aquí a tres anys, segons estableix la Llei d'acompanyament en els Pressuposts generals de l'Estat 1999, que va ser aprovada ahir en el Congrés dels Diputats, i que entrarà en vigor el pròxim u de gener.

Aquesta llei modifica la Llei de l'esport del 15 d'octubre del 1990, per la qual cosa el secretari d'Estat per a l'Esport, Santiago Fisas, donà ahir una conferència de premsa per explicar les reformes.

Segons la disposició transitòria sisena, «passats tres anys de l'entrada en vigor, les societats anònimes que hagin complert amb totes les obligacions establertes i no hagin estat sancionades per alguna de les infraccions previstes, podran sol·licitar l'admissió a negociació de les seves accions en borsa».

Malgrat que alguns clubs hagin expressat el seu desig de sortir en borsa de manera quasi immediata (principalment el Valladolid), no serà possible que cap ho aconsegueixi abans de tres anys ja que la llei no és retroactiva, com deixaren ben clar tant Santiago Fisas, com el director general d'Infraestructures, Ignacio Ayuso.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.