algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

L'Elefant Blau qüestiona els comptes del Barça

La plataforma d'oposició denuncia que l'endeutament supera els 14.000 milions de pessetes

La plataforma d'oposició a la directiva del Futbol Club Barcelona L'Elefant Blau denuncià ahir que l'endeutament real del club és de 14.506 milions de pesetes i que les pèrdues de l'exercici passat pugen fins als 508 milions, «la qual cosa demostra que el mite del mag de les finances que s'havia creat el senyor Nuñéz és fals i inexistent», segons Joan Laporta, portaveu de L'Elefant Blau.

L'informe de L'Efefant Blau denuncia que la rescissió del contracte amb la firma esportiva Kappa, quan encara faltava un any per finalitzar el compromís, i que puja als 1.000 milions de pessetes, hauria d'haver estat comptabilitzat als comptes de l'any passat. Si haguessin estat inclosos els 1.000 milions d'indemnització a Kappa, el benefici net de 492 milions de pesetes que declarà el Barcelona s'haurien convertit en 508 milions de pèrdues i el passiu exigible pujaria fins als 14.506.

Una altra de les denúncies greus que realitzà la plataforma opositora fou la referent a la venda de jugadors emblemàtics de l'entitat. Segons L'Elefant Blau, Ronaldo, Iván de la Peña, Ferrer o Amor foren traspassats per compensar unes pèrdues d'explotació superiors als 2.500 milions de pesetes. Amb la venda de jugadors, el Futbol Club Barcelona ingressà l'any passat més de 3.000 milions. Moix recordà que «la venda de futbolistes com Ferrer, De la Peña o Amor és tot inversió perquè no costaren res» ja que són jugadors de la pedrera, per la qual cosa són uns ingressos extraordinaris que «maquillen» els nombres reals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.