algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

Van Gaal aporta normalitat

El tècnic assegurà que té el suport del president i dels jugadors

Louis van Gaal, tècnic del FC Barcelona, va voler aportar ahir normalitat a la complicada situació i recordà que els fets només passen per la ratificació en el càrrec que va rebre dilluns de la Junta Directiva.

Van Gaal no va confirmar si havia presentat la dimissió a Josep Lluís Núñez, argumentant que no podia reaccionar a cada rumor que és recollit per la premsa.

L'holandès limità així el seu discurs a insistir que no es pronuncia sobre el seu futur i a subratllar que les úniques dades confirmades passen pel suport que va rebre de la directiva i per la temporada i mitja que li resta de contracte.

«Vull seguir», manifestà el tècnic en una de les seves escasses afirmacions que no va oferir possibilitat d'interpretació errònia, afegint un argument ja conegut com és el que la solució als problemes de l'equip no passen per la seva dimissió.

Louis van Gaal es negà a explicar el contingut de la conversa que mantingué aquesta setmana amb Núñez, en la qual suposadament li presentà la dimissió. L'entrenador, en tot moment, va fer una fidel defensa de la figura del president de qui digué que no es mereix les crítiques rebudes i que els socis haurien d'analitzar la seva gestió al llarg dels vint anys de presidència i no únicament dels darrers resultats.

Van Gaal confirmà que els seus dos pilars en el club són els jugadors i Núñez, així com que nota el suport d'ambdós, per la qual cosa confiam a sortir endavant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.