algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

El Mallorca encara és «Real» i «Deportivo»

La junta general d'accionistes realitzada ahir no aprovà la mallorquinització del nom

La junta general d'accionistes del Reial Mallorca, que va tenir lloc ahir horabaixa al despatx professional de Joan Buades, aprovà tal i com estava previst els comptes anuals de l'entitat. En canvi, la junta va dir no a la mallorquinització del nom de l'entitat i, per tant, el Mallorca és encara «Real» i «Deportivo». A la junta general d'accionistes hi varen estar representades el cent per cent de les accions de l'entitat.

La reunió durà poc més d'una hora i quart i no sorgí cap gran dificultat. Els comptes anuals del Reial Mallorca, que tal i com avançà Diari de Balears preveuen un benefici de 828.118.499 pessetes varen ser aprovats sense dificultats. Així mateix, va ser aprovat un pressupost de 3.882.000.000 per a la present temporada.

Josep Lluís Cortès ja havia manifestat a Diari de Balears la seva inquietud perquè el Mallorca fos Reial Club Esportiu i no «Real Club Deportivo». La junta general d'accionistes no aprovà la mallorquinització del nom. Sobre aquesta qüestió, Reynés explicà que volia que la mallorquinització del nom fos una qüestió àmpliament acceptada per la societat. «... no volem crear susceptibilitats, perquè el nostre suport d'aficionats és molt ampli i, per tant, hem de ser respectuosos. La millor manera d'aconseguir-ho és emprar-ho molt. Personalment, sempre que parl amb alguna emissora de ràdio en l'àmbit nacional em referesc a l'entitat com «el Reial Club Esportiu Mallorca». Quan la massa social ho demani o hi hagi un corrent que ho demani... encantats», assegurà Guillem Reynés. En definitiva, la junta d'accionistes va dir no a la proposta per mallorquinitzar el nom de l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.