nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Pilar Rahola acusa el PP de «centrista i espanyolista»

La diputada del Partit per la Independència (PI) en el Congrés, Pilar Rahola, va acusar el Partit Popular de «fer una interpretació restrictiva, centrista i espanyolista de la Constitució» en el tema de les seleccions catalanes.

Rahola va dir que el Govern «haurà d'actuar des de posicions dictatorials, clarament policíaques, encara que sigui a través del bloqueig per llei, perquè és l'única manera d'aturar la voluntat col·lectiva dels catalans». Rahola va participar en l'acte de suport a les seleccions catalanes, organitzat per Joves Independentistes, amb el lema «Avui seleccions nacionals, demà la independència».

L'acte comptà també amb la presència del president del PI, Àngel Colom; el president del Comitè Olímpic Català, Ignasi Doñate; una representació del Bloque Nacionalista Galego i de membres de la Plataforma pro seleccions nacionals.

Per la seva banda, Jaume Llauradó, president de la Plataforma pro seleccions esportives catalanes, reaccionà contra les declaracions de Santiago Fisas, secretari de l'Estat per l'Esport, i denuncià que «és il·legal que des de Madrid no reconeguin el dret d'associació de l'esport català». Llauradó continua que «Tot el que diuen des de Madrid em sembla demencial».

Santiago Fisas va dir dissabte passat que el projecte d'una selecció autonòmica catalana és impossible i innegociable.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.