cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

Asensio anuncia que la renovació de Cúper està gairebé tancada

63214
Asensió visità Son Bibiloni. | J.Morey.

El lideratge de Primera agrada, i agrada a tothom. Antonio Asensio no és una excepció, i aquests dies vol estar a prop del líder. El propietari del Reial Mallorca arribà el passat dijous a vespre a l'Illa, i va anar per feina. Asensio es reuní el mateix dijous a vespre amb el tècnic Héctor Cúper, per començar a parlar de la seva renovació.

Ahir matí, acudí a l'entrenament de Son Bibiloni, per estar prop dels jugadors i tècnics que han portat l'equip al primer lloc de la classificació. A més a més, el capvespre es reuní amb els quatre capitans del primer equip, Paco Soler, Olaizola, Marcelino i Roa a les oficines del Lluís Sitjar.

Antonio Asensio explicà el motiu de la seva visita, argumentant que «estic aquí per assistir al consell d'administració. Ahir em vaig reunir amb Mateu Alemany, repassant coses del club, i tot funciona bastant bé».

Així mateix, Asensio parlà del principal motiu de la seva visita a Mallorca, que no és altre que la renovació de Cúper. «Torn a manifestar que tenim interès a renovar el seu contracte. Ell, en principi, tampoc posa problemes i s'iniciaran conversacions que supòs finalitzaran en un temps prudencial», manifestà, deixant per entès que la renovació està gairebé feta, tot i que explicà que «encara no hem parlat de diners». De totes maneres, afegí que «no té perquè ser difícil. Nosaltres volem renovar Cúper i estam encantats amb ell. Cúper també ens va dir que està encantat a Mallorca i al club... Així, tot fa pensar que en un termini d'unes setmanes, no veig cap problema perquè no arribem a un acord». Finalment, i pel que fa a possibles ofertes d'altres clubs, explicà que «no m'ha dit res. En qualsevol cas, Cúper sempre ha manifestat que la prioritat la té el Mallorca».

Precisament amb Cúper de protagonista, Antonio Asensio parlà de les declaracions efectuades per aquest, en contraposició a les de Mateu Alemany. «Crec que s'ha produït una mala interpretació. Jo, malgrat sembli mentida, estic amb un i amb l'altre. El Mallorca té una plantilla magnífica i això és un fet que s'està demostrant esportivament. Així, si ha d'arribar un reforç ha de ser un home superior al que ja tenim, la qual cosa no és gens fàcil. Mai no es tanquen les portes, perquè sempre pot existir la possibilitat de reforçar, ja que la temporada és llarga, però... Si sorgeix l'oportunitat de reforçar la plantilla, Cúper ho considera necessari i és un jugador complementari a l'actual plantilla, magnífic; ara, dur jugadors per dur-ne, crec que ja tenim un gran grup», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.