algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Marcelo Bielsa no convoca Roa a la selecció argentina

El tècnic de la selecció argentina de futbol, Marcelo Bielsa, i el coordinador general, José Pekerman, donaren ahir la llista de convocats per als amistosos davant les seleccions de Guatemala i Mèxic, que es disputaran mes de febrer, i en la qual només apareixen jugadors que militen en clubs de la lliga argentina, per la qual cosa el porter del Mallorca, Carlos Roa, que defensà la porteria argentina en el Mundial de França, no figura a la llista de convocats.

A més a més, el nou tècnic confirmà que la selecció argentina disputarà un partit amistós contra Holanda, a Amsterdam, dia 31 de març, alhora que assenyalà que, per qüestions de calendari, no n'hi haurà cap a l'abril i al maig, i anticipà que per juny es programaran dos partits.

Els futbolistes citats començaran a fer feina el 4 de gener i són els següents: els porters Burgos i Bizarri; els defenses Ibarra, Walter Samuel, San Esteban, Lussenhoff, Berizzo i Sorin; els migcampistes Cagna, Claudio Husaín, Bassedas, Astrada, Solari i Gallardo i els davanters Delgado, Barros, Martín Palermo i Dario Husaín. Tota una revolució.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.