algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

«És convenient fitxar»

Héctor Cúper diu que té una plantilla curta i vol reforçar-la

Héctor Cúper, tècnic del Mallorca, espera i confia poder gaudir aquest mes de desembre de qualque fitxatge per poder reforçar el seu equip. «Hi ha una possibilitat oberta a l'arribada de qualque reforç, almanco vull que s'intenti millorar la plantilla. Seria convenient qualque reforç, sobretot veient el que arriba. Però si es fitxa ha de ser puntualment qualque posició que necessitam millorar», va dir ahir l'entrenador argentí.

Cúper considera que té una plantilla curta per poder afrontar amb garanties la segona volta de la Lliga a més de la Copa del Rei "que ara entra en competició" i la Recopa d'Europa.

«Ara arriba una competició més, la Copa del Rei, i la veritat és que estam una mica justets. Si arriben lesions o sancions podem tenir problemes», afirmà.

Quant a la circumstància que el fet que el club entauli conversacions amb qualque jugador pugui afectar negativament l'actual plantilla, l'argentí no pensa que això es pugui produir, ja que creu que els jugadors saben que l'únic que es pretén és millorar el conjunt.

«No crec que això hagi d'afectar els jugadors de l'actual plantilla, ells han de pensar que sempre es fa pel bé de l'equip», va declarar Cúper, que es mostrà sorprès per les declaracions de Mateu Alemany afirmant que «no és necessari cap reforç».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.