algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

L'Alabès pren posicions

El club vitorià s'ha mostrat molt interessat a fer-se amb Diego Tristán

L'Alabès, club de Primera Divisió, està molt interessat a fer-se amb els serveis del jugador del Reial Mallorca, Diego Tristán, després que aquest anunciàs ahir que vol deixar el club vermellenc per poder jugar a la màxima categoria del futbol espanyol.

El conjunt vitorià es troba a la recerca d'un nou davanter que pugui incorporar-se aquest mes de desembre, i el jugador sevillà és un dels que més agrada a la directiva. El tècnic José Manuel Esnal Mané "ex del Reial Mallorca" i el secretari tècnic de l'Alabès, Juan Carlos Rodríguez, han donat el seu vistiplau al possible fitxatge de Diego Tristán pel seu equip. Ara per ara, Canabal és l'únic davanter natiu que té el Deportivo, sobretot després de la lesió de Magno, que es perdrà quasi amb tota seguretat el que resta de temporada. Per això Mané ha demanat un altre punta per reforçar la seva línia atacant.

De tota manera, el conjunt de Vitòria no està disposat a pagar segons quines xifres "la claùsula de Diego és de 2.500 milions de pessetes" i el més adient seria en aquest cas la cessió. Però el Mallorca sembla que està disposat a rebaixar considerablement la clàusula sempre que en el traspàs s'hi reflecteixi una opció de recompra per part del club vermellenc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.