algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Virenque deixa el ciclisme

El ciclista francès diu que «no és una decisió sinó una obligació»

El ciclista francès Richard Virenque, de l'equip Festina i acusat de dopatge en les darreres temporades, va confirmar ahir mitjançant un comunicat que ha posat punt i final a la seva carrera professional.

En el breu comunicat, el corredor diu que ha decidit «posar final a la meva carrera després de vuit anys de competició, i i estic trist.
No es tracta d'una decisió sinó d'una obligació», explica en el text. Deixat en llibertat pel Festina, Virenque va contactar amb altres equips ciclistes que varen fer esment sempre a l'assumpte del dopatge existent a l'equip Festina.

Ha estat principalment l'aspecte de «la imatge» de l'equip, segons el seu germà Lionel, que li du els temes econòmics i de representació, el que ha afectat les negociacions, sobretot per les acusacions del director esportiu, el belga Willy Voet.

Els equips italians Mapei i Polti, que havien mostrat interès per al campió francès, el varen desestimar després i el francès del Festina ha adoptat una nova política que consisteix a liquidar l'assumpte del dopatge.

Davant d'aquestes circunstàncies, el futur de Virenque era evidentment fosc, malgrat que el ciclista de moment encara no ha estat sancionat, ni esportivament ni penalment per dopatge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.