algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Roa i Prats, cara a cara

Passat demà dissabte el Lluís Sitjar veurà dos dels millors porters de la Lliga espanyola. Un mallorquí que jugà en el Betis contra un argentí que juga en el Mallorca: Toni Prats i Carlos Roa cara a cara.

El vermelló és una assegurança de vida sota els pals, és l'autèntic líder sobre el terreny de joc i el jugador més carismàtic de la plantilla. Col·locació, regularitat i reflexos són els trets característics que l'han convertit en un dels millors "si no el millor" porters del món.

Carlos Roa ha jugat nou partits de Lliga "se'n va perdre tres per una lesió a l'espatla", i només ha encaixat tres gols. Tot tres fora del Lluís Sitjar (davant el Deportivo, el Valladolid i el Bilbao), fet que significa que a casa es manté imbatut.

Per al porter del Mallorca, Toni Prats és un dels millors porters de la Lliga espanyola. «No el conec personalment, però sé que es un gran porter i ho està demostrant partit rere partit. Per alguna cosa està en el Betis, si no no hi estaria. Sé que aquí, a Mallorca, va deixar bons records, estic segur que serà un bonic duel», va dir ahir l'argentí.

Per la seva banda, Toni Prats demostra temporada rere temporada que és un dels «grans» de la Lliga de les estrelles. Fa tres temporades que juga en el Betis i des de fa temps es ve dient que ha de ser el futur porter de la Selecció espanyola. De fet Javier Clemente "ara técnic del Betis" el va convocar en el seu darrer partit com a seleccionador davant Xipre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.