cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

Son Bibiloni serà d'interès general pel gener

La Comissió Insular d'Urbanisme donarà el vistiplau al projecte de ciutat esportiva a la primera reunió del 99

La ciutat esportiva de Son Bibiloni serà legal el mes de gener. Serà aleshores quan la Comissió Insular d'Urbanisme que presideix Francesc Quetglas aprovarà la declaració d'interès general de Son Bibiloni.

Això suposa el vistiplau definitiu, des del punt de vista urbanístic, a la ciutat esportiva del Reial Mallorca. Fins aleshores, tot quan s'ha fet a Son Bibiloni es pot considerar il·legal.

La tramitació de l'interès general de Son Bibiloni ha anat pel camí normal, sense el mínim favoritisme cap a l'entitat que presideix Guillem Reynés. Diari de Balears va poder saber que ahir mateix es va rebre a la Comissió Insular d'Urbanisme el darrer informe necessari abans que tot l'expedient de Son Bibiloni pugui rebre el vist i plau definitiu. En tot cas, i malgrat la Comissió Insular d'Urbanisme té previst reunir-se demà dijous al matí, ho farà per tractar únicament del Pla general d'ordenació urbana de Palma. Així, ja serà el gener quan l'esmentada Comissió es reuneixi, altre cop, i concedirà l'interès general a Son Bibiloni.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.