algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Triomf de Guillem Bosch a Montuïri

Fina Hisado s'adjudicà amb claredat la cursa de les dones

Els corredors del Club Marathon Transportes Ramis Sastre dominaren completament el primer cros federat de la temporada 1998/99, el III Cros Joan Barceló, disputat en el circuit Es Revolt de Montuïri. Aquesta cursa forma part del Gran Premi de Mallorca de Cros que premiarà els millors especialistes illencs.

Guillem Bosch entrà, amb un temps de 32.37 minuts, per davant del seus companys d'esquadra, Santos Martínez, Pérez Coll, Lluís Carmona i José Serrano. El primer classificat d'un altre club va ser Vicenç Ogazón, de l'ADA Calvià, sisè de la general, seguit de Jaime de Mata (Associació Veterans Balears), Fernando Megías (ADA Calviá) i dos altres corredors del Ramis-Sastre, Esteve i Joan Barceló.

Pep Toni Fornés, també del Ramis Sastre, s'adjudicà el triomf en la categoria promesa, amb un crono de 37.04, entrant en el lloc número vint de la general. A continuació es varen classificar Carlos Pérez (Colonya Pollença) i l'independent Didac Valenciano.

Fina Hisado (Opel Felanitx) s'adjudicà la victòria en la correguda principal de les dones, amb un temps de 24.14 minuts, superant Maria Ramis, que s'imposà en la categoria promesa, i Xisca Rosselló, les dues del Ramis Sastre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.