algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Alcon Blai guanyà el duel a Brandy Royal

El mal estat de la pista a causa de la pluja privà de millors registres

Una pista de competició molt enfangada, encara que a mesura que anava passant la reunió millorava, privà de veure millors registres a la reunió d'ahir dissabte al Municipal de Manacor.

En segon lloc es disputava una concertada per a poltres de dos anys, en la qual un dels favorits, Devorador mao, menat per Toni Riera, es feia amb el triomf rodant a 1.27.9, per davant de Dartagnan GF, a 1.28.4.

Una de les proves més interessants del capvespre era el premi nacionals amb un previsible duel entre Brandy Royal i Alcon Blai, i la veritat és que aquests dos excel·lents exemplars no deceberen els aficionats, i protagonitzaren una bonaa cursa, rodant ells dos a molta distància dels altres participants amb un Blai que anava davant seguit per Brandy Royal, que al darrer revolt va veure que ja no podria superar el de Muro, que es proclamava guanyador amb autoritat i amb un registre d'1.22.3. El segon classificat rodava a 1.22.8 i ja a molta distància Salva d'Or era tercer a 1.26.2.

La cursa estel·lar es resolia als darrers metres quan Varco, menat en aquesta ocasió per Cati Eva Santandreu, superava Vicadillo quan semblava que res no podia impedir-li guanyar, els dos amb registres molt destacables donat l'estat de la pista ja que rodaren per davall 1.22.0. Crisly i Beledor ocuparen les dues següents posicions a la línia d'arribada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.