algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Àlex Corretja derrota Pete Sampras i s'afegeix a la festa

El català guanyà el nord-americà en un apassionant partit

Àlex Corretja no volia ser menys, i s'apuntà a la festa. El català realitzà ahir un impresionant partit que el dugué a derrotar Pete Sampras, número 1 mundial i que acaba d'establir el rècord de permanència com a millor tennista del món amb sis temporades consecutives, oferint la sorpresa de la jornada i la major del torneig.

Corretja s'imposà en tres sets per un marcador final de 4-6, 6-3 i 7-6 (7/3). Corretja anà de menys a més al partit i així va perdre el primer set de manera clara, tot i que no tan contundent com molts esperaven. Va ser un presagi pel que quedava de partit. El segon set, Corretja començà a jugar quasi a la perfecció, i va fer ballar Sampras per la pista, tot i que sobre el paper, és la pista que millor li va al nord-americà i la que pitjor al català.

Amb el set a la butxaca i en plena ratxa, Corretja començà a sumar jocs al tercer set, tot i que no aconseguia desferrar-se de Sampras al marcador. Finalment arribaren al Tie-Break, després que el català salvàs fins a tres pilotes de partit. Aquí Sampras es mostrà molt cansat i abatut moralment, i el tennista català no va tenir rival. Pete Sampras no aconseguia arribar a les pilotes que li enviava Àlex Corretja i acabà per acotar el cap.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.