nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Borràs del Barrio inaugurà les noves instal·lacions de la Penya Arrabal

El president es comprometé a mostrar el club a Àngel María Villar

El president de la Federació Balear de Futbol, Antonio Borràs del Barrio, dugué a terme ahir matí una visita oficial que feia molt de temps que volia fer, tot i que a nivell personal ja havia realitzat. Borràs del Barrio conegué i inaugurà de manera oficial les noves instal·lacions de la Penya Arrabal al polígon de Can Valero.

Tan sols la pluja va intentar deslluir un acte senzill però emotiu, sense aconseguir-ho. Borràs del Barrio es mostrà en tot moment molt content per la visita i per la feina realitzada per una entitat, que sobretot destaca per la feina feta amb els més joves, no de bades compta fins i tot amb una escoleta de futbol, la primera integrada dins la Federació Balear per tal que els més petits estiguin perfectament coberts i segurs.

Durant la visita, sempre guiada pel carismàtic Antoni «Tatxa» Planes, el president de la Federació Balear es va comprometre perquè la pròxima vegada que el seu homòleg a la Federació Espanyola, Àngel Maria Villar, visitàs l'Illa el portaria que conegués la Penya Arrabal perquè pogués comprovar in situ la gran tasca feta a base de la feina d'uns grans amants del futbol i dels seus pares i mares, i que han fet de la Penya Arrabal una de les entitats esportives més carismàtiques de Mallorca. Durant la visita del president Antoni Borràs, es disputaren deu partits, set d'ells de competició oficial.

A l'expedició federativa hi foren també Manuel López Lacal i el seleccionador de futbol base, Miquel Bestard.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.