muy nuboso
  • Màx: 17.17°
  • Mín: 11.35°
16°

J.M. Serra i Lucía Iglesias, vencedors

Els equips de la part forana dominaren en les categories base

Jordi Manuel Serra i Lucía Iglesias, els dos del Club Marathón Transportes Ramis-Sastre, s'adjudicaren la victòria de la categoria cadet en el Cros Escolar de Manacor.

Serra s'imposà claramentals manacorins Àngel Luis Moñino i Sebastià Mas, després de recórrer 3.00 metres, amb un temps de 11.54 minuts. I Lucia Iglesias entrà, amb un crono de 8.21 minuts per recórrer 2.000 metres, per davant de Ana Isabel Ródenas (Colonya Pollença) i Bel Durán (CA Manacor).

En les categories base dominaren els equips de la part forana. El Joan Capó, de Felanitx, sumà tres victòries, premi al treball fet en les darreres temporaddes. Bartomeu Massuti en la categoria benjamí, Apol·lònia Capó en alevins i Glòria Maria Vadell en benjamins, aconseguiren els llocs més alts en el podi.

El circuit, amb arribada en el camp de fútbol Es Barracar, devora la Torre dels Enegistes, resultà dur i selectiu.
La prova de cros que ve se celebrarà el dia 5 de desembre a Montuïri.

Presentació  

El Club Atletisme Colonya Pollença presentà ahir el seu equip per afrontar la temporada que ve. El club pollencí, ja fa anys un dels equips líders de l'atletisme illenc, dedicarà una especial atenció a la pista, intentant arribar a la final del campionats estatal per equips.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.