algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Corretja es va desfer d'Albert Costa i ja és a les semifinals

El tennista català Alex Corretja assolí la classificació per a les semifinals del Master després d'imposar-se al també català Albert Costa per 6-2 i 6-4 en una hora i vint-i-cinc minuts de joc.

Corretja va haver de patir "Costa no li posà les coses fàcils i fins i tot remuntà quatre pilotes de partit" per guanyar un partit en el qual es jugava el pas cap a les semifinals del Masters i l'ascens al lloc número cinc del món. Costa, per contra, no tenia cap opció, però sobre la pista s'hi jugava el seu prestigi i una quantitat gens menyspreable de dòlars per als quals també ho va donar tot.

El partit oferí moments de bon tennis, amb alguns espectaculars intercanvis de cops, encara que es va fer patent el nerviosisme d'Alex Corretja i la incapacitat per part de Costa d'aprofitar-se d'aquesta circumstància, ja que es troba lluny de la seva millor forma. De qualsevol manera, Corretja havia de passar a les semifinals, perquè era el més just. El seu rival no tenia cap possibilitat de classificació "era un jugador reserva-, a més de ser inferior tècnicament. Finalment la lògica i els desigs de tots es varen complir i Corretja es classificà per a les semifinals on es trobarà ni més ni manco que el número 1 del món, el nord-americà Pete Sampras.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.