algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

La UEFA ratifica la sanció a Stankovic

El Mallorca retirà a darrera hora el recurs davant les noves explicacions de l'organisme europeu

62154
Stankovic podria reaparèixer en una hipotètica tornada de semifinals.

Finalment no es va haver de decidir res. El Mallorca retirà el recurs que havia presentat per intentar rebaixar la sanció de quatre partits a Iovan Stankovic per agressió i així, finalment, el migcampista es perdrà els pròxims tres partits de competició europea que hagi de disputar.

El Mallorca decidí retirar el recurs abans que el Comitè es reunís, ja que la UEFA va ampliar les explicacions que havia donat després de les quals va decidir l'esmentada sanció, i el Mallorca va creure que el recurs no tenia ja raó de ser.

«Hi havia aspectes que no ens havien quedat del tot clars i quan els hem coneguts hem decidit retirar el recurs», manifestà Ramon Servalls, director general de Relacions Externes del Mallorca, desplaçat fins a Ginebra per seguir aquesta causa. Així, Stankovic es perdrà els dos partits dels quarts de final, i en el cas de passar a semifinals, tampoc no podria disputar el partit d'anada, i podria reaparèixer a la tornada d'aquesta, ja que la sanció de quatre partits es ratificà, i Stankovic ja en complí un d'ells al partit de tornada dels vuitens de final contra el Genk al Lluís Sitjar. Cal recordar que el jugador mallorquinista va ser expulsat al partit d'anada dels vuitens de final de la Recopa, disputat a Brusel·les contra el Racing Genk belga, per agredir suposadament el jugador belga Reini.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.