algo de nubes
  • Màx: 16.3°
  • Mín: 7.61°
16°

Masters: Moyà-Kafelnikov: un duel per a semifinals

El mallorquí i el rus necessiten la victòria si volen jugar la penúltima ronda del torneig

El mallorquí Carles Moyà es juga avui divendres (14.00 hores) la seva classificació per a les semifinals del campionat del món de l'ATP Tour per segona vegada consecutiva, en el seu partit contra el rus Yevgueny Kafelnikov, en un partit vital per a tots dos.

El guanyador d'aquest matx s'unirà al nord-americà Pete Sampras, classificat ja des de dimecres, com a primer del grup vermell per a la penúltima mànega del torneig, les semifinals del mundial de tennis.

Moyà, que té un balanç de dues victòries i una derrota contra el jugador de Sochi, la darrera per al mallorquí enguany a Montecarlo, ha promès donar el millor de si per poder assolir les semifinals.

«Depèn de mi mateix, però hauré de donar-ho tot», assenyalà el campió de Roland Garros en comentar el seu duel contra Kafelnikov. «Serà dur però confii en el meu servei per fer-ho bé en un partit tan important».

Kafelnikov, que va necessitar com Carles Moyà tres sets per doblegar l'eslovac Karol Kucera, el quart jugador del grup vermell, ha guanyat recentment el títol de Moscou, el tercer d'enguany. Com acostuma darrerament, el seu final de temporada sol ser espectacular, i el passat any fou l'encarregat de detenir Moyà a les semifinals del mateix Màsters per 7-6 i 7-6.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.