algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Rècord de participants a la clàssica Marató de Calvià

Uns set-cents atletes "rècord d'inscripció de la prova", procedents d'Anglaterra, Alemanya, Àustria, Etiòpia, Escòcia, Holanda, Espanya, Itàlia, República Txeca i Rússia, prendran part en el XV Marató de Calvià que es disputarà el 6 de desembre i que ahir fou presentada.

Un dia abans, coincidint amb el Dia Mundial del Voluntariat, tindrà lloc la prova popular que continuarà ambn diverses activitats que ha programat l'organització en el poliesportiu de Magaluf.

Manuel Suárez, tinent de batle de l'Ajuntament de Calvià, Juan José Lozano, de la federació Balear d'Atletisme, Benjamin González, director esportiu de la Universiada *99 i Jaume Tomàs, representant de l'organització de la cursa, foren els encarregats de presentar la prova de la Marató i dels diferents actes que s'han dut a terme.

Aquesta prova comptarà enguany amb un pressupost de deu milions de pessetes i amb el suport de la Fundació dels Jocs Mundials Universitaris Palma'99, així com d'altres organismes públics i empreses privades.

Confirmada la inscripció rècord de set-cents atletes a la Maratò de Calvià que el dia 6 de desembre celebrarà la seva quinzena edició, s'espera que la cursa popular també registri una gran participació, així com en els diferents actes organitzats el dia anterior amb motiu del Dia Mundial del Voluntariat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.