algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Stankovic espera clemència de la UEFA

El Comitè d'Apel·lació de l'organisme decidirà avui si rebaixa la sanció de quatre partits al serbi

61642
Moment de l'expulsió d'Iovan Stankovic davant el Genk.

Iovan Stankovic estarà avui molt atent a les noticies que arribin de Ginebra, on el Comitè d'Apel·lació de la UEFA tractarà una possible rebaixa de la sanció de quatre partits que va rebre per ser expulsat davant el Genk.

El director general de relacions externes del Reial Mallorca, Ramon Servalls, es va desplaçar ahir a la ciutat suïssa com a representant del club vermelló que ha presentat un recurs contra la sanció que imposà el Comitè de Disciplina del màxim organisme europeu de futbol al jugador serbi després de rebre targeta vermella en el partit d'anada dels vuitens de final de la Recopa contra el Genk.

Per a Servalls, la sanció al jugador del Mallorca és totalment injusta i exagerada, ja que tal com es va poder comprovar a la televisió, Stankovic no va fer res al jugador del Genk, Reini.

«Pensam que la sanció és excessiva, exagerada i que no té cap sentit. S'ha de recordar que Stankovic es perdria els dos partits dels quarts de final i un hipotètic de semifinals. Hem presentat un vídeo que demostra clarament que no hi ha cap tipus d'agressió del nostre jugador i ni cap acte de violència. A mès, Stankovic no té antecedents, ja que és un jugador modèlic en el terreny de joc», va dir Servalls abans de partir cap a Ginebra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.