cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

L'Ajuntament de Palma arriba a un conveni amb la Federació

L'acord pretén afavorir i millorar la pràctica habitual d'aquest esport

L'Ajuntament de Palma, a través de l'Institut Municipal de l'esport (IME), signà ahir un conveni de col·laboració amb la Federació balear de Natació (FBN), per tal d'afavorir la pràctica d'aquest esport. Així les coses, les dues institucions han acordat mantenir les escoles municipals de natació, natació sincronitzada i waterpolo, recreant a més a més l'escola municipal de Salts. La finalitat principal d'aquestes escoles és l'ensenyament i la promoció de les diferents modalitats esportives de la natació.

Però gràcies a aquest conveni signat ahir, la direcció tècnica i l'execució dels programes d'activitats de les escoles, les durà a terme la FBN. Si aquesta no pogués, l'IME s'encarregaria de fer-ho.

A més a més, al conveni s'estableixen els espais i horaris d'ús de les piscines de Son Hugo, així com de la resta de piscines municipals, per tal que es puguin dur a terme els entrenaments pertinents de cada modalitat. Finalment, també s'estableix la subvenció per a la competició de categories inferiors. Així, per a la Lliga d'Iniciació, Benjamin, Alevin i Infantil, Cort destinarà 5 milions de pessetes, mentre que es compromet a abonar 500 mil pessetes per al trofeu Sant Sebastià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.