algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Carlos Sainz perd el Mundial a 500 metres del final del RAC

El pilot finlandès Tommi Makinen (Mitsubishi) es va proclamar ahir per tercera ocasió consecutiva campió del Món de ral·lis, després que Carlos Sainz (Toyota) es veiés obligat a abandonar a la darrera especial del Ral·li de la Gran Bretanya, darrera prova del campionat, en el qual es va fer amb el triomf l'anglès Richard Burns (Mitsubishi).

El pilot madrileny es col·locà en posició d'adjudicar-se el seu tercer campionat després que Makinen hagués abandonat a la primera etapa, disputada diumenge, en perdre una roda, i li bastava quedar entre els quatre primers.

Tanmateix, el cotxe de Sainz, que era tercer a tres especials de l'arribada ahir migdia, es va incendiar en el darrer tram cronometrat, a uns 500 metres de meta, i no va poder concloure la competició, pel qual Makinen, que tenia dos punts d'avantage sobre el madrileny a la classificació mundial de pilots, es va adjudicar la victòria final. El pilot madrileny es va allunyar del seu cotxe i vagà pels voltants del lloc tractant de trobar una explicació al que havia succeït. Quan arribà en aquest instant va esclatar a plorar d'amargor i ràbia. Tot d'una va atendre els numerosos mitjans de comunicació allà reunits i abandonà el lloc en un helicòpter mentre el seu copilot Luis Moya va romandre al costat del seu vehicle.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.