cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Nando Pons ja comanda en el filial del Mallorca

«És bo saber que tens el suport de la gent important del club»

102818

Nando Pons i la plantilla del Mallorca B a l'entrenament d'ahir.

T. Monserrat.

Nando Pons no va estar tot sol durant el primer dia de feina al capdavant del filial. Mateu Alemany, conseller delegat; Pep Bonet, secretari tècnic, i els directius Antoni Planas, Miquel Ballester, Guillem Servera i Miquel Ballester donaren suport al nou tècnic i acudiren fins a les instal·lacions del poliesportiu Prínceps d'Espanya.

Mateu Alemany comunicà als futbolistes la decisió del consell d'administració de destituir Jesús Linares i presentà Nando Pons com a nou entrenador. Tot seguit, i ja sense el conseller delegat al vestidor, Nando Pons explicà als jugadors la seva filosofia de joc.

Nando Pons, interrogat sobre la presència de bona part de la cúpula mallorquinista, explicà que, evidentment, agraïa el fet que el conseller delegat, el secretari tècnic i alguns directius haguessin fet acte de presència al Prínceps d'Espanya en el primer dia de feina. «És important saber que un té el suport de la gent important del club. Si el suport és físic, molt millor encara», digué Nando Pons.

La sessió preparatòria, com quasi tots els dimarts, va ser bàsicament física i no es pot qualificar més que com una simple primera presa de contacte del nou tècnic amb la plantilla. Així ho va dir Nando Pons a la conclusió del primer entrenament. «Ha estat una primera presa de contacte, amb les típiques presentacions... D'alguna manera, no hem fet altre cosa que començar a conèixer-nos. La feina que hem fet damunt el camp ha estat més física que no tècnica o tàctica», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.