cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Alemany: «Si cap canvi s'ha de fer, com més aviat millor»

El conseller delegat va fer ahir les pertinents presentacions

Mateu Alemany, conseller delegat del Reial Mallorca, acudí ahir fins al poliesportiu Prínceps d'Espanya per tal d'oficialitzar davant els jugadors la presa de possessió de Nando Pons.

Alemany explicà que la seva presència era, principalment, per donar a conèixer a la plantilla la decisió presa de destituir Nando Pons i, alhora, donar suport al nou tècnic. «Fonamentalment, el que toca, des del punt de vista protocolari, és presentar el nou entrenador i comunicar a la plantilla la destitució de l'anterior tècnic. Això és el que hem vengut a fer, no només jo, sinó també els directius del filial. Després, hem estat una mica per aquí, mirant les primeres evolucions, sense més importància», explicà.

El tècnic, interrogat sobre l'oportunitat del relleu davant el complicat compromís de diumenge contra el Sevilla, assegurà que els canvis, si són necessaris, és bo fer-los com més aviat millor. «... El consell d'administració considerà que quan un club perd la confiança amb un entrenador és absurd esperar dates simplement per la dificultat del rival. Si un canvi s'ha de fer, com més aviat millor. Això és el que toca si un vol exercir el càrrec amb coherència», afirmà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.