muy nuboso
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

Ral·li de la Gran Bretanya: 170 quilòmetres de patiment

Sainz necessita acabar en la quarta posició que ocupa ara per poder proclamar-se campió del Món

Carlos Sainz (Toyota Corolla WRC) afrontarà des de la quarta posició la tercera i darrera etapa del Ral·li de Gran Bretanya, composada per quasi 170 quilòmetres de patiment per al pilot espanyol, ja que per proclamar-se campió del Món ha de menester acabar entre els quatre primers, i s'ha posat molt car.

Una sortida de carretera a la penúltima prova especial de la jornada, disputada ja en plena foscor, ha complicat la feina del madrileny, que diumenge s'havia desfet d'un rival amb l'abandonament de Makinen, i ahir millorà un altre tant amb la retirada de Colin McRae quan anava líder.

Carlos Sainz, que en aquest accident cedí de cop tot el que havia guanyat durant la resta de la jornada, ha viscut una jornada plena d'alts i baixos. No va començar bé ja que a la primera especial descendí fins a la cinquena plaça i va quedar provisionalment fora de la zona que li atorgaria el campionat del món.

Després aconseguí recuperar-se i escalar fins al tercer lloc, que acabà per convertir-se en el segon a causa de la retirada de McRae (Subaru Impreza) a causa d'una avaria mecànica. Però quan semblava que la sort estava del costat del pilot espanyol, l'infortuni que tant coneix tornà a aparèixer en forma de sortida de pista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.