algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

La gran festa d'Hannover

Moyà es presenta al Campionat del Món amb la intenció d'igualar o millorar l'actuació de l'any passat

Carles Moyà i Alex Corretja intentaran a partir d'avui demostrar que la seva classificació per al Campionat del Món de l'ATP Tour no ha estat fruit de la casualitat durant la disputa d'aquest Masters, on es midaran els vuit millors tennistes del Món.

Per quarta vegada en la història, Espanya comptarà amb dos jugadors al Masters. Carles Moyà ja sap què significa una prova com el Masters. El mallorquí participa per segon any consecutiu després que al 1997 donà la primera gran sorpresa en derrotar el dia del seu debut Pete Sampras, i arribà a semifinals, on el rus Ievgueny Kafelnikov li va tancar el pas.

El número cinc del món s'ha consagrat com un dels grans gràcies al seu títol a Roland Garros, al qual ha afegit el de Montecarlo i les semifinals de l'Open USA. La segona aparició a Hannover demostra la seva ferma convicció en figurar a tota costa entre els millors.

Per la seva banda, aquesta serà la primera aparició per a Alex, en una sessió en la qual ha demostrat que és un dels tennistes més versàtils del circuit en guanyar en tres superfícies diferents (ciment, terra i moqueta. El finalista de Roland Garros posarà així el punt i final a la seva millor temporada com a professional. Independentment de les possibilitats dels espanyols en una pista de Greenset i en un pavelló tancat amb capacitat per a 15.000 espectadors, el gran al·licient de la competició serà la lluita per la plaça final de número 1 mundial entre el nord-americà Pete Sampras i el xilè Marcelo Rios, que als darrers mesos ha protagonitzat una dura batalla per aquesta posició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.