algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Mallorca és portada

Els diaris esportius destaquen el nou lideratge de l'equip de Cúper després de guanyar el Barça

Als peus del Reial Mallorca. L'equip de Cúper està de moda i més encara després de guanyar dissabte passat el FC Barcelona (1-0).
La premsa espanyola es desfà en elogis cap a l'equip vermelló i sobretot de cap al seu tècnic Héctor Cúper. La seva senzillesa tàctica, el seu ordre i la disciplina defensiva han conquerit el futbol espanyol. Els principals diaris esportius i els d'informació general ensalçaren la victòria del Mallorca sobre el FC Barcelona que li permet recuperar el lideratge de Primera Divisió.

El diari Sport titulà la seva edició d'ahir amb un clar i contundent «Superlíders», a la vegada que destacava que «El Mallorca doblegà un Barça sense pólvora i torna a comandar a la Lliga». En les seves pàgines interiors dedicades al partit estrella de l'onzena jornada de Lliga, que el Barcelona no va tenir gaire sort en el Lluís Sitjar, però que davant es va trobar un equip, el de Cúper, que demostrà la seva «fortalesa».

Cal esmentar les paraules que hi dedica l'editor del rotatiu català, Josep Maria Casanovas, en la seva columna «Mi verdad». El responsable de l'Sport diu que «Cúper tornà a guanyar la partida tàctica a Van Gaal», «El que si que té mérit és això del Mallorca. Guanyà amb justícia i torna a col·locar-se líder. Una autèntica fita. Cúper ha demostrat que els èxits no són qüestió de figures i pressuposts, sinó de feina i rendiment. Pot estar orgullós del seu equip i l'afició, tranquil·la. El Mallorca no és flor d'un dia. La temporada passada fou la revelació, en aquesta, a més de la Supercopa, està en els quarts de la Recopa i, després d'onze jornades, és líder de la Lliga. L'equip està consolidat».

Per la seva banda, el diari Marca titulà la seva crònica del Mallorca-Barça amb «Un Cúper-Líder» i recorda que a més de la victòria de dissabte, els mallorquinistes ja havien llevat al Barça la Supercopa. Per a aquest diari esportiu el «Barça fou un desastre. Van Gaal continua sense trobar la fórmula i Cúper ja té agafada la mesura al conjunt blaugrana».

El Mundo Deportivo obrí l'edició de diumenge amb un «Autogol fatídic», referent al que va marcar Sergi en pròpia porteria i que suposà la victòria del Mallorca. Eloqüent és el titular de la crònica de l'enviat especial de l *EMD: «Una altra lliçó de Cúper». Que deixa a les clares qui fou l'autèntic protagonista dissabte passat en el Lluís Sitjar. El diari català també esmenta que «L'estrena de l'alta tecnologia no va servir a Van Gaal per adreçar el rumb del partit».

Finalment, el quart diari esportiu en discòrdia, AS titula en portada un contudent «Líder», i afegeix: «Tercera victòria consecutiva sobre el Barça a la temporada». A la crònica, el rotatiu madrileny no té miraments i encapçala el comentari del partit amb un «Toma centenario» a doble pàgina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.