nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Son Pardo: Brixon de France es va adjudicar el Critèrium dels quatre anys

Laramie es va imposar en el Premi Especial per a internacionals

El Critèrium dels Quatre anys "Premi El Corte Inglés" es disputà ahir diumenge a l'hipòdrom de Son Pardo. Els 12 participants tenien les seves opcions, ja que tots ells eren de gran categoria, però finalment foren els quatre favorits "en millor forma que els altres" els que lluitaren per la victòria final. Brixon de France, rodant a 1.18.9, superà Brandy Royal (1.19.0), Bell Estel (1.19.3) i Bibo di Monmes (1.19.5).

I just abans, a l'estel·lar del vespre, en la vuitena correguda del programa, es va disputar una interessant especial "també una inscripció de luxe" per a importats, on Laramie, amb un temps d'1.16.6, guanyà la partida de la velocitat a Faire Valoir (1.17.7), Clinton Corner (1.17.6) i Varco (1.17.2).

De la resta de proves de Son Pardo, cal destacar la victòria de Miss Rapsody amb E. Lopez a les regnes i amb un temps d'1.22.3, a la reservada als Aprenents. Així com el triomf de Diablo Tin SR (1.25.7) en l'especial per als poltres.

En definitiva, interessant reunió la presenciada ahir a Son Pardo on Brixon de France sortí com a gran triomfador després de guanyar la prova estel·lar de la jornada: el Critèrium dels Quatre Anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.