algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

Una anècdota quasi habitual

Cúper no vol sentir parlar de cap objectiu que no sigui la permanència

76450
Stankovic s'abraça a Miquel Soler després de fer un gol.

Héctor Cúper no vol que l'eufòria s'apoderi de l'entorn del Mallorca, ja que podria perjudicar l'equip i descentrar els jugadors.
Jornada rere jornada, el tècnic argentí s'apressa a recordar quins sóns els objectius del club vermellenc aquesta temporada. «El lideratge és una anècdota», repeteix una i altra vegada i Héctor Cúper malgrat que els resultats del mallorca descobreixen una història totalment diferent. El club vermellenc és líder de Primera Divisió, campió de la Supercopa, quart finalista de la Recopa i encara no ha començat la Copa del Rei. Un currículum que ni els dos grans del futbol espanyol (Barça i Madrid) poden lluir.

Però no només és el tècnic el que s'encarrega d'apaivagar una eufòria, d'altra banda normal, ja que els mateixos jugadors no volen sentir ni parlar d'un objectiu que no sigui el de la permanència. I també la directiva del club ratifica les declaracions de Cúper. Dissabte, després del partit Mallorca-Barça, el president Guillem Reynés va dir que «aquest lideratge és una anècdota». Una frase contraposada a les declaracions del propietari del Mallorca, Antonio Asensio, després del partit: «L'objectiu és la Lliga de Campions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.