nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Sainz i Makinen inicien avui la lluita pel títol mundial

Les carreteres forestals del Ral·li de Gran Bretanya, darrera prova del Mundial de l'especialitat, seran, entre el 22 i el 24 de novembre, l'escenari del duel final pel títol, tercer per ambdós, entre l'actual líder, el finlandès Tommi Makinen i l'espanyol Carlos Sainz, que ha deixat de costat càbales i sortirà amb l'objectiu d'obtenir una victòria que li donaria la corona.

La història al Regne Unit és favorable al pilot espanyol. Sainz (Toyota Corolla WRC), de 36 anys i dotze temporades d'experiència al Mundial, ha participat nou vegades al ral·li britànic i l'ha guanyat en dues ocasions, mentre que Tommi Makinen l'ha disputat en quatre ocasions, però mai ha acabat més amunt de la sisena posició, i va ser l'any passat.

Aquesta serà la cinquena ocasió que Carlos Sainz es juga el títol a les carreteres britàniques, tot i que tan sols en una d'elles n'ha sortit victoriós. Però Sainz vol deixar de banda les dades històriques i centrar-se tan sols a obtenir el triomf, que fes el que fes Makinen, li donaria el seu tercer títol.

Així i tot, hi ha altres opcions. Si Sainz fos segon, hauria de menester que Makinen acabàs com a màxim a la quarta posició, ja que si fos tercer empatarien a punts, però el finlandès seria campió del món per major nombre de victòries parcials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.