algo de nubes
  • Màx: 19.17°
  • Mín: 9.02°
19°

La defensa, la gran preocupació de Van Gaal

El tècnic blau-grana no troba la fórmula ideal per organitzar la rereguarda del Barcelona

La defensa està sent el punt feble del Barcelona a la present temporada, davant els problemes que té el tècnic Louis van Gaal per donar continuïtat a un equip base a la saga, a causa dels pocs efectius de què disposa i a les constants lesions.

Mentrestant, en el mig del camp i a la davantera estan definides clarament les posicions, ja que homes com Cocu, Luis Enrique, Rivaldo, Kluivert i Luis Figo han estat titulars en tots els partits en els quals han estat disponibles, a la defensa no hi ha manera que Van Gaal pugui repetir una alineació en dos partits consecutius.

En els 14 partits disputats pel Barcelona entre la Lliga espanyola (10) i la Lliga de Campions (4), Van Gaal no ha pogut alinear en cap ocasió, en dos partits seguits, els mateixos quatre defenses.

Dels quatre centrals nats de què disposa el Barça, Bogarde encara no ha jugat a causa de la greu lesió que es produí durant el passat Mundial de França, mentre que Miquel Àngel Nadal només ha pogut jugar dos partits de lliga per la mateixa causa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.