nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Els nous internacionals del Mallorca arribaren a Palma satisfets i il·lusionats

92538
Marcelino, Dani i Luque, internacional sub-21 del Mallorca B. | P. Bota.

Estan molt satisfets i tenen motius per estar-hi. Marcelino Elena i Dani Garcia arribaren ahir horabaixa a l'aeorport de Palma, després de debutar dimecres passat amb la selecció espanyola. Els dos mallorquinistes varen contribuir de manera molt activa a millorar la imatge del combinat espanyol pel que fa a anteriors etapes.

El defensa asturià va disputar contra la selecció italiana els noranta minuts de joc i ho va fer realitzant una gran actuació. Tenia la difícil responsabilitat de substuir el lesionat Fernando Hierro, autèntic «cap» de la selecció espanyola. Ho va fer bé, com acostuma a fer-ho amb el Mallorca.

El vermellenc es va mostrar satisfet per la seva actuació a la seva arribada a Palma.
«Estic content i amb la il·lusió d'haver complert un somni que tot futbolista té, jugar amb la selecció espanyola. Estic content en línies generals amb el meu joc, encara que sempre hi ha coses que un pensa que es podrien haver millorat, però l'equip va estar molt bé en el seu conjunt malgrat que en els primers minuts començàrem una mica descentrats, però crec que la selecció va donar una bona imatge», va dir Marcelino.

Si content estava ahir Marcelino, més encara "o almanco així ho demostrà" hi estava Daniel Garcia Lara Dani. El davanter va sortir a la segona part en substitució de Joseba Etxberria. El català, malgrat que jugà en una posició que no li és habitual"mitjapunta", va tenir una destacada actuació davant els italians.

«Per mi, aquest debut ha estat molt important. Quan Camacho em va dir que anava a sortir, la veritat és que em vaig posar nirviós, però una vegada que varen transcórrer els minuts, em vaig trobar millor sobre el terreny de joc i els nirvis del principi varen desaparèixer completament», va reconèixer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.