nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

FC Barcelona: Van Gaal té problemes per formar la defensa

El porter Ruud Hesp assegura que el Barça jugarà en el Lluís Sitjar «amb ànims de revenja»

L'entrenador del Barcelona, Louis van Gaal, continuarà tenint problemes per conformar la defensa de l'equip en els pròxims partits contra el Mallorca i el Manchester United, per mor de les lesions del mallorquí Miquel Àngel Nadal i Abelardo Fernández. Nadal, que pateix des de fa dues setmanes un esquinze de turmell, s'ha autodescartat pels partits contra el Mallorca i el Manchester.

A la lesió de Nadal s'hi suma la rotura fibrilar en el bíceps femoral de la cama esquerra que patí Abelardo en el partit del passat diumenge contra el Tenerife, que obligarà el defensa asturià a estar de baixa diverses setmanes.

Contra el Manchester, Van Gaal tampoc podrà comptar amb l'italoargentí Mauricio Pellegrino, no inscrit en la Lliga de campions d'Europa, per la qual cosa no tindrà en aquest partit a cap central i haurà d'alinear en aquestes posicions, si no hi ha res de nou, a Michael Reiziger i Samuel Okunowo.

D'altra banda, el porter del Barcelona, Ruud Hesp, considerà ahir que les pròximes setmanes seran «decisives» per a l'evolució de l'equip a la temporada, ja que s'enfrontarà a la Lliga espanyola a rivals el Mallorca, l'Atlètic de Madrid i el Deportivo, i es jugarà les escases opcions de continuar endavant a la Lliga de Campions. «Esper que el Barcelona sigui molt dalt d'aquí a un mes», digué Hesp en conferència de premsa després de l'entrenament d'ahir al matí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.