algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Tomàs Serra perd, però continua líder

David Marc ocupa la primera posició a Primera en solitari

Tomàs Serra patí la primera derrota del Campionat de Mallorca a mans d'Antoni Pont, però continua al capdavant de la classificació amb cinc punts. José L. Segura, que superà Joan Planas en una maratoniana partida que es perllongà durant sis hores, ocupa la segona posició igualat a punts amb Pont. Així, pel pròxim cap de setmana es presenta un atractiu duel, ja que es veuran les cares Segura i Pont. S'ha de ressaltar també la victòria de Lester Tattersal davant Guillem Sabater, que es retira de la competició. Crida l'atenció també el triomf de Cati Boix davant Javier Cisneros i de Miquel Bestard davant Pere Mascaró.

A Primera, David March superà Gabriel Ramon i és líder en solitari amb mig punt d'avantatge sobre Joan Ferrer, Arturo González i Luciano Gil. Entre les sorpreses de la jornada hem de destacar la victòria de Luciano Gil sobre Gabriel Pont i de Joan Ferrer davant Pere Munar.

Alberto Díaz, Antonio Ducros i Francisco Bonnín encapçalen la classificació de Segona. A la darrera jornada, Díaz només va poder fer taules amb Carlos Seda. Francesc Bonnín s'imposà a Llorenç Abrines, mentre que Antonio Ducros superà José Luis Moreno.

A Tercera categoria, Pau Albertí lidera la classificació amb sis punts i és l'únic jugador que ha guanyat totes les partides.
Finalment, hem d'assenyalar que Santiago Juan, seguit de Xavier March, s'adjudicà un torneig Masnou a cinc minuts disputat a Inca amb motiu de la tercera fira.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.