nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

«Només hem de pensar en el Barcelona»

Héctor Cúper es vol oblidar del Valladolid i centrar-se en el partit de dissabte que ve

100898
Cúper es mostrà content amb el joc de l'equip a Valladolid.

El Reial Mallorca tornà ahir a la feina, i no hi va haver dia de descans. Héctor Cúper dirigí la sessió d'entrenament a Son Bibiloni, per començar a preparar ja el partit contra el FC Barcelona de dissabte que ve.

El tècnic vol oblidar completament la derrota contra el Valladolid i centrar-se en el pròxim partit de Lliga. I és que aquesta setmana passada ha estat una setmana complicada per als interessos mallorquinistes, i sobretot per al primer equip. Tres seleccionats per José Antonio Camacho, rumors sobre el fitxatge de Roa pel Madrid i d'Stankovic pel Barcelona, retard de quatre hores a l'aeroport de Son Sant Joan, derrota contra el Valladolid... Són molts aspectes que han sortit aquesta setmana, una «setmana diferent», segons explicà Cúper. «Realment ha estat una setmana jo diria diferent. Hi ha hagut molts moviments de tot tipus, i ha estat una setmana no complicada sinó diferent».

De tota manera, Cúper deixà clar igualment que això no és cap excusa i que han de continuar de la mateixa manera que anaven abans d'anar a Valladolid. «Tot això no ha de ser cap excusa per la derrota. El Valladolid va fer un bon partit i va guanyar. Punt i final. Ara només hem de pensar en el FC Barcelona».

El tècnic argentí del Reial Mallorca manifestà que no li fa mal el fet d'haver perdut el lideratge, sinó el fet d'haver perdut un partit i per tant no haver pogut sumar punts. «Sempre fa mal perdre, però perdre una situació favorable a la classificació no és el mal. El que importa és que al partit de diumenge no vàrem poder sumar cap punt», manifestà Héctor Cúper.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.