nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

Els jugadors del Mallorca B fan costat a Linares

El Mallorca B està vivint moments molt complicats, després d'aconseguir només un punt dels darrers 21 disputats. La derrota de diumenge contra el Numància (0-3) sembla que ha acabat de fer esclatar la crisi en el filial i el seu tècnic Jesús Linares comença a estar més que qüestionat.

La directiva del club vermelló reitera un vegada rere l'altra el seu suport cap a l'entrenador anadalús i afirma que en cap moment s'ha plantejat una possible destitució. Després del partit contra el Numància, el coordinador del futbol base del Mallorca, Tomeu Serra, juntament amb Mateu Alemany, conseller delegat, donaren ànims a Jesús Linares i els seus jugadors en el mateix vestidor del Lluís Sitjar.

En aquests casos de moments difícils, els jugadors de futbol acostumen a donar suport al seu entrenador fins que ja no ho sigui. Però ahir Diari de Balears va voler polsar l'opinió dels integrants de la plantilla del filial i a part de corrobar aquesta circumstància, va poder comprovar que fins tot la fe cega que tenen cap al seu tècnic és si més no sorprenent. Aquesta pot ser la salvació de Jesús Linares al davant del Mallorca B, perquè què s'ha atreveix a fer un tècnic quan els seus jugadors estan a mort amb ell?

Si alguna cosa ha aconseguit el tècnic del segon equip vermelló, ha estat fer una pinya amb el seu equip. Ja ho va fer la temporada passada, on l'ambient a la plantilla fou fenomenal. D'altra banda era normal ja que els resultats esportius foren espectaculars al llarg de tota la Lliga. I enguany, i després d'un gran començament de campionat, les coses s'han capgirat i ja fa set jornades que no s'aconsegueix un triomf. Fins ara, Jesús Linares ha estat capaç d'aturar amb el seu «savoir fer» en el vestidor moments delicats amb els jugadors com quan Diego Tristan li va «demanar» explicacions per no posar-lo de titular en un partit de Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.