nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.65°

XXIII Inca-Palma: Toni Lupiáñez superà Ogazón

Toni Jurado, Manuel Bardón i Melina Sagrera, els altres vencedors

Els atletes de l'Atletisme Calvià, Toni Lupiáñez i Vicenç Ogazón, aconseguiren en la XXIII Carrera de Fons Inca-Palma, prova organitzada pel Club Michelangelo, el doblet, deixant enrere el menorquí Àngel Vergara (Fidípides). Aquests tres varen fugir ja en els primers quilòmetres del gran grup i varen augmentar a poc a poc la diferència.

Toni Lupiáñez va superar també el seu company i arribà a meta, amb un temps de 1.35.11 hores, 13 segons menys que Ogazón. A 3.21 minuts entrà Àngel Vergara, seguit de Toni Alemany (Fidípides) i Toni Jurado, el primer de la categoria veterans.

En la categoria superveterans s'adjudicà la victòria Manuel Bardón (Associació Veterans) i en dones, primer lloc per a l'atleta del Transportes Ramis Sastre, Melina Sagrera.

Cal ressaltar que en aquesta edició es varen inscriure 91 atletes, entre ells dues dones, i només 81 arribaren en el Parc de Llevant.
Unes cifres que demostren que aquesta clásica de l'atletisme illenc ja no compta amb el suport dels atletes. L'absència de premis en metàl·lic, com també la inseguretat en algunes parts del recorregut són dos dels punts febles de la popular prova. Com també la invitació d'atletes de fora de les Illes, com succeeix en altres curses illenques. Un acord entre les dues parts és important.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.